If you can dream it, you can do it

Lessen

Een individuele les afspreken kan op de plek waar jouw paard staat, maar het is ook mogelijk om naar mijn locatie te komen waar we allerlei mogelijkheden hebben.

In onderling overleg wordt vastgesteld wat de inhoud van de les zal zijn, het aantal lessen en welk lesmateriaal nodig is.

Het tarief voor een privé les is EUR 60,00 per uur.

Het tarief voor de reiskosten is 0,25 vanaf regio Steenwijk.

Wat vinden mijn studenten

Annemarie is meer een goede instructrice,  ze kijkt en observeert, past aan en dit alles zonder oordeel. Ze is niet alleen een ster in paarden-psychologie, maar je merkt zeker dat ze ook veel verstand heeft van de “mensen-psychologie”. Dit maakt dat ze voor mij echt goud waard is!

Anke van Kessel

Sinds ik bij Annemarie ben gekomen voor les weet ik nu echt wat horsemanship voor je kan betekenen. Ik kan wel zeggen dat ik dankzij Annemarie een veel betere band met mijn paard heb gekregen en we nu met plezier met elkaar kunnen werken. Annemarie is altijd enthousiast en weet waar ze over praat. Een echte aanrader dus!
Lilian Vrolijk

Annemarie is een gedreven instructrice, ik vind haar kennis groot en haar uitleg is duidelijk. Fleur (Diamond Hit x Jazz) kan heel kalm zijn maar is zeker ook sensibel en Annemarie weet precies wat wij nodig hebben en ziet heel goed welke oefeningen passen om bepaalde reacties en gevoelens bij ons beide naar voren te halen. Ik kijk uit naar een lange samenwerking en de leuke en gezellig lessen van Annemarie.

Esther Bok

Annemarie is een persoon die ontzettend goed aanvoelt wat het paard nodig heeft. Ze begreep mijn paard direct en ze wist dan ook precies wat hij op dat moment nodig had. Het waren 6 intensieve maar vooral leerzame weken, voor zowel mijn paard als mijzelf. Wat ik ook erg fijn vind is dat ze na de trainingsperiode regelmatig langs komt om les te geven, zodat we met haar nieuwe adviezen en tips weer steeds een stapje verder komen.

Karen Bronsema

Afgelopen zomer hebben we twee Clydesdales merries gekocht met het plan ze voor een woonwagen te zetten en te gaan reizen. Voor het zover is moeten ze natuurlijk wel een dusdanige opleiding gehad hebben die ze vertrouwd maken in het verkeer. Daarom zijn we als eerste begonnen met een Horsemanship Training bij Annemarie Meerkerk. Dat dit een juiste keuze was, bleek direct al tijdens de eerste training: Annemarie spreekt de “paardentaal” en wist in No-Time het volledige vertrouwen van de paarden (en van ons) te winnen. We vielen soms van de ene verbazing in de andere. Echt een vakvrouw zoals uit alles blijkt. Daarom was elke training zowel voor ons als voor de paarden een feestje. Ze ziet werkelijk direct op welke punten extra aandacht nodig is en laat daarbij de paarden volledig in hun waarde. Maar ook haar onbegrensde enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Het eind resultaat mag er zijn! We hebben dankzij Annemarie intussen twee uitermate handelbare paarden.

Harry Westerbeek

♥ Horsemanship Academy Fonds ♥

 

Voor mensen die heel graag meer willen leren bij de Horsemanship Academy maar hiervoor niet de volledige middelen hebben, is er een speciaal Horsemanship Academy Fonds ontwikkeld dat educatie beschikbaar stelt en (gedeeltelijk) financiert!!

Hier zijn enkele voorwaarden aan verbonden:

  • Deelnemer is minimaal 15 jaar oud
  • Fonds is alleen beschikbaar voor mensen die een eigen paard hebben
  • Je hebt de mogelijkheid om naar mijn (les)locatie te komen
  • Je bent 100% gemotiveerd en proactief
  • Beperkt aantal plaatsen beschikbaar per jaar

Meer weten?

Aanmelding via het onderstaande formulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2ZFUQCIX72OygTb8y2XJLHw5PYZP3LizXujGl3jAcUgI5WQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

 

Impressie lessen en cursussen 🙂 🙂

Contact

Wat kan ik voor jou betekenen?