+31 6 57 15 43 23 info@horsemanship-academy.nl

   EDUCATIE

   “A journey of a thousand miles begins with one step ”

   Horsemanship Abonnement

   Mijn ervaring als student én instructeur is dat het gemakkelijk is je wat ‘verloren’ te voelen. Ook al krijg je lessen en is er eindeloos informatie beschikbaar op internet en YouTube.

   Het blijft lastig om je (droom)doel om te zetten in een plan. Om de juiste opbouw te kiezen, er zijn namelijk meerdere wegen die naar Rome leiden, maar welke past bij jullie?
   Het blijft een uitdaging om in onverwachte situaties met het juiste perspectief naar jezelf en je paard te kijken en op de een juiste manier te reageren.

   Een eigen voorbeeld
   Op een dag kreeg ik het idee om mijn paard Liberty Spins te leren. Omdat, wie wordt er nu niet blij van Liberty Spins?

   Ik vroeg aan mijn mentor of hij mij dit wilde leren.
   Hij keek me aan en vroeg: “waarom”? Ik reageerde “omdat het cool is?”
   Zijn antwoord was “nee”..
   Nu was het mijn beurt om “waarommen”.
   Vervolgens legde hij uit dat dit (nog) niet paste bij de ontwikkelingsfase van mijn paard. Ik begreep meteen wat hij bedoelde.

   Mijn paard was fysiek nog niet sterk en in balans genoeg om de oefening correct en zonder fysieke weerstand uit te voeren.
   Haar de oefening leren zou dus alleen maar zorgen voor spanning.
   Het ziet er misschien leuk uit, maar niet echt als je begrijpt waar je naar kijkt.

   Zie je hoe een juiste intentie en waardevolle oefening in een verkeerde fase toch kunnen zorgen voor veel disbalans?

   Wat maakt deze abonnementen zo effectief?

   • Duidelijke structuur en passend bij het niveau van jou en je paard
   • Doel en resultaatgericht
   • Persoonlijke benadering
   • Je bent proactief bezig in plaats van reactief -> leer problemen te voorkomen door een juiste opbouw in training in plaats van problemen oplossen

    

   Wanneer is een Horsemanship Academy Abonnement iets voor jou?

   • Als je fanatiek en doelgericht wilt werken aan de relatie met je paard
   • Bereid bent om een serieuze tijdsinvestering te doen
   • Je de denkpatronen van een trainer wilt ontwikkelen
   • Je eerlijk naar jezelf kunt kijken en ook op persoonlijk vlak wilt groeien
   • Verder weg woont en niet zeer regelmatig kunt lessen

   Privé lessen

   Een individuele les afspreken kan op de plek waar jouw paard staat, maar het is ook mogelijk om naar mijn locatie te komen waar we allerlei mogelijkheden hebben. In onderling overleg wordt vastgesteld wat de inhoud van de les zal zijn, het aantal lessen en welk lesmateriaal nodig is.

   Wat vinden mijn studenten

   Annemarie is meer een goede instructrice,  ze kijkt en observeert, past aan en dit alles zonder oordeel. Ze is niet alleen een ster in paarden-psychologie, maar je merkt zeker dat ze ook veel verstand heeft van de “mensen-psychologie”. Dit maakt dat ze voor mij echt goud waard is!

   Anke van Kessel

   Sinds ik bij Annemarie ben gekomen voor les weet ik nu echt wat horsemanship voor je kan betekenen. Ik kan wel zeggen dat ik dankzij Annemarie een veel betere band met mijn paard heb gekregen en we nu met plezier met elkaar kunnen werken. Annemarie is altijd enthousiast en weet waar ze over praat. Een echte aanrader dus!
   Lilian Vrolijk

   Annemarie is een gedreven instructrice, ik vind haar kennis groot en haar uitleg is duidelijk. Fleur (Diamond Hit x Jazz) kan heel kalm zijn maar is zeker ook sensibel en Annemarie weet precies wat wij nodig hebben en ziet heel goed welke oefeningen passen om bepaalde reacties en gevoelens bij ons beide naar voren te halen. Ik kijk uit naar een lange samenwerking en de leuke en gezellig lessen van Annemarie.

   Esther Bok

   Annemarie is een persoon die ontzettend goed aanvoelt wat het paard nodig heeft. Ze begreep mijn paard direct en ze wist dan ook precies wat hij op dat moment nodig had. Het waren 6 intensieve maar vooral leerzame weken, voor zowel mijn paard als mijzelf. Wat ik ook erg fijn vind is dat ze na de trainingsperiode regelmatig langs komt om les te geven, zodat we met haar nieuwe adviezen en tips weer steeds een stapje verder komen.

   Karen Bronsema

   Afgelopen zomer hebben we twee Clydesdales merries gekocht met het plan ze voor een woonwagen te zetten en te gaan reizen. Voor het zover is moeten ze natuurlijk wel een dusdanige opleiding gehad hebben die ze vertrouwd maken in het verkeer. Daarom zijn we als eerste begonnen met een Horsemanship Training bij Annemarie Meerkerk. Dat dit een juiste keuze was, bleek direct al tijdens de eerste training: Annemarie spreekt de “paardentaal” en wist in No-Time het volledige vertrouwen van de paarden (en van ons) te winnen. We vielen soms van de ene verbazing in de andere. Echt een vakvrouw zoals uit alles blijkt. Daarom was elke training zowel voor ons als voor de paarden een feestje. Ze ziet werkelijk direct op welke punten extra aandacht nodig is en laat daarbij de paarden volledig in hun waarde. Maar ook haar onbegrensde enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Het eind resultaat mag er zijn! We hebben dankzij Annemarie intussen twee uitermate handelbare paarden.

   Harry Westerbeek

   Prijzen

   Horsemanship Fundament Abonnement 3 maanden

   • 1x in de maand privéles
   • 1x in de maand video coaching
   • 1x een persoonlijk contactmoment (telefonisch in week 3)
   • 20% korting op cursussen

   EUR 87,00 per maand, exclusief de reiskosten

   Prijzen Privé Lessen

   • EUR 45,00 per uur
   • Reiskosten 0,25 vanaf locatie Steenwijk

    

   Op dit moment zijn er meerdere horsemanship abonnementen in ontwikkeling, heb je een vraag of een leuk idee? Bel of mail mij!

   Contact

   Wat kan ik voor jou betekenen?