Intensief Trainingsweekend


“Do more with your horse, naturally” – Pat Parelli

Van en met elkaar leren, inspiratie opdoen en twee dagen weg, samen met je paard. Wat wil je nog meer?

Tijdens deze intensieve trainingsdagen leggen we alle aandacht bij jou en je paard waardoor je een grote stap vooruit kunt maken.

We zullen gaan kijken naar hoe jij een steeds betere leider kunt worden zodat jouw paard een steeds betere partner kan zijn. Dit doen we zowel op de grond als in het zadel.

Er staan een aantal vaste oefeningen en thema’s op het programma die voor iedereen interessant en helpend zijn maar neem daarnaast ook vooral je eigen vragenlijst mee!

Beide dagen beginnen met een meeting waarin we theorie bespreken maar ook vragen, wensen en doelen zullen doornemen. We creëren de juiste mindset en doelstellingen voor de dag en gaan dan aan de slag!

Je hebt zowel in de ochtend als middag praktijkles in kleine groepjes. Dit betekent dat je tijd hebt om zelf te oefenen maar ook kunt kijken naar andere combinaties om zo nog meer te leren.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische zaken: lunch, diner en ontbijt wordt voor je verzorgd, naast alle verdere versnapering natuurlijk.
Voor je paard is een overnachting geregeld en er is de mogelijkheid om zelf ook te verblijven op de locatie.

Data: 7&8 november

Locatie: PMO, Onderduikersweg 2a, De Bult

Prijs: €265,00 inclusief alle 14 lesuren, alle maaltijden en versnaperingen, stalling paard.
Eigen overnachting op locatie is bij te boeken voor 30,00 p.p.

Datum

7 - 8 november 2020
Expired!

Tijd

09:00 - 17:00

Locatie

Horsemanship Academy
Onderduikersweg 2a, De Bult