Privélessen

"If you can dream it, you can do it."

Annemarie geeft privélessen op haar locatie in Steenwijk. Een les is de ideale mogelijkheid om aan de slag te gaan met je eigen persoonlijke doelen.

Een aantal voorbeelden waar je aan kunt werken tijdens een les:

  • Het oplossen van (gedrags)problemen
  • Het beter leren kennen en begrijpen van je paard, waarom doet hij wat hij doet?
  • Verder opleiden van jouw (jonge) paard
  • Nieuwe inspiratie en motivatie

Tarief privéles Steenwijk: € 65,00

Privéles op eigen locatie

Annemarie geeft ook les op locatie in de directe omgeving van Steenwijk. LET OP: flexibiliteit van de student is noodzakelijk omdat er voor lessen op eigen locatie maar een beperkt aantal dagen/ tijden beschikbaar zijn. Ben je minder flexibel dan is naar mijn locatie in Steenwijk komen een betere optie.

Tarief privéles eigen locatie (max. 30 km vanaf locatie Steenwijk) € 65,00 exclusief reiskosten: € 0,35 per km.

Daarnaast geeft Annemarie met enige regelmaat cursussen. Hou daarvoor de agenda in de gaten. Voor lessen/ cursussen op eigen locatie buiten mijn regio, neem dan even contact op. Dit is mogelijk vanaf 5/6 lesuren.

Deze blije ruiters gingen je voor:

Sinds een aantal jaren hebben Doutzen (kwpn merrie) en ik “horsemanship-les” van Annemarie. Indertijd had ik dressuurles, maar wilde ik naast het rijden meer uit de relatie tussen mij en mijn paard halen. Zonder stres en druk, want daar werden we allebei niet blij van. En daar kwam Annemarie in beeld. De vaardigheden die ik met de lessen van Annemarie heb geleerd, werken eigenlijk door in alles wat ik met m’n paarden doe. Ik heb daardoor veel meer feeling en band met Doutzen gekregen. Annemaries lessen hebben mij vooral geholpen bij het buiten rijden. Mijn doel was om zelfstandig en relaxed te kunnen buiten rijden én om solo te kunnen starten bij de TREC wedstrijden. En dat is gelukt, daar ben ik ontzettend trots op en dankbaar voor! Inmiddels heeft Doutzen een mooie zoon, Panache. Volgend jaar zal Panache gestart worden en gaan we met Doutzen mooie audities Parelli level 3 en 4 opnemen. Genoeg input voor meer lessen 😉

Dorien Baas

Ik heb contact gezocht met Annemarie, nadat ik positieve verhalen had gehoord en gelezen over haar manier van werken met verschillende paarden. Mijn paard had ik op dat moment net 2 jaar en ik was zoekende in hoe ik hem beter kon leren begrijpen en met meer ontspanning kon trainen.
Zo wilde ik er naar toe werken dat hij niet zo hoog in de spanning komt en leren hoe ik die spanning kan omzetten naar ontspanning en vertrouwen. Door helemaal bij de basis te beginnen en in kleine stappen nieuwe oefeningen toe te voegen, heb ik in een korte tijd al zo’n positief verschil ervaren!
Ik vind het heel bijzonder hoe snel en goed Annemarie mijn paard kan lezen, met hem communiceert. En vervolgens mij kan uitleggen wat zij ziet en mij nieuwe vaardigheden aanleert waardoor ik niet alleen minder problemen ervaar, maar ook echt meer kan genieten van elk contactmoment dat ik met mijn paard heb.
Tijdens het werken met mijn paard vind ik het bijzonder om aan de kleine signalen te zien hoe hij aan het verwerken is wat hij leert en te zien hoe trots hij is op zichzelf!
Waar hij eerder uit een soort gewoonte en gedragspatroon in de spanning kon doorschieten, zie en merk ik nu dat hij nadenkt, andere keuzes maakt en hier steeds minder hulp bij nodig heeft. Ik heb hier tijdens het rijden ook nu al zoveel profijt en plezier van! Niet alleen is zijn uitstraling en gedrag positief veranderd, ook is hij in zijn hele lijf losser en meer ontspannen waardoor hij in de dressuur veel fijner is geworden!
Ik kan echt zeggen dat mijn paard in afgelopen periode zichtbaar gelukkiger en meer ontspannen is geworden! Ik waardeer de manier waarop Annemarie met paarden werkt enorm, ze weet haar kennis goed over te brengen en ik vind haar manier van werken een absolute meerwaarde voor zowel mijn paard als mijzelf!

Esther van Egtmond